Print
PDF

Povpraševanje

E-Mail


* V primeru pošiljanja prilog oz. v kolikor vam je to lažje, nam lahko povpraševanje pošljete tudi preko elektronske pošte na naslov: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


Kakšne vrste povpraševanj lahko realiziramo?

Zaradi strokovnosti in zanesljivosti zaposlenih ter zaradi posedovanja lastne gradbene mehanizacije (kopač, bager-kopač) in prevoznih sredstev (tovornjakov) smo sposobni v kratkem času kvalitetno in po konkurenčnih cenah izvesti široko paleto gradbenih del:
› zidarska, tesarska, železokrivska, betonerska in rušilna dela,
› storitve z gradbeno mehanizacijo, kot so npr. široki izkopi, izkopi za kanalizacijske in druge kanale,
› rušilna dela s kompresorjem,
› rekonstrukcije in sanacije objektov ter novogradnje (enodružinske stanovanjske hiše ali manjši industrijski objekti),
› zunanje ureditve (polaganje tlakovcev, robnikov, betonske ograje, oblaganje z okrasnim kamnom),₋
› rušilna dela,
› izvedbo drugih nizkih gradenj (kanalizacije, drenaže, mostovi, ceste in dovozne poti),
› priprava cestišč za asfaltiranje,
› kompletna izvedba športnih in otroških igrišč,
› gradbena izdelava mozaika (keramičarska dela),
› izdelava specialnih temeljev (npr. za giga reklamne plakate),
› izposojo gradbene opreme (opažna oprema, delovni in zidarski odri),
› izposoja mehanizacije (kompresorji, nabijalne in vibro plošče, agregati, rezalke kamna, snežne freze, valjarji …).


Vsa ta gradbena dela lahko izvede naše podjetje! V sodelovanju s kooperanti in podizvajalci pa lahko izvedemo tudi vsa ostala obrtniška (električarska, vodovodarska, krovska, kleparska, mizarska … ) dela, ki so potrebna pri izgradnji oziroma sanaciji stanovanjskih in drugih objektov.


Želite, da so dela izvedena kvalitetno in po sprejemljivih cenah? Potem ste izbrali pravo podjetje! Ker se zavedamo, da hiša ni le objekt, bo tudi z našo pomočjo Vaš dom lepši in trdnejši!

Veseli bomo vsakršnega povpraševanja za izvedbo storitev našega podjetja. V najkrajšem možnem času Vas bomo kontaktirali z namenom, da se dogovorimo za ogled objekta, kjer se bodo dela izvajala. Da bi Vam lahko izdelali kar najbolj natančen predračun, nam prosim pripravite čim natančnejši (najbolje projektantski) popis del in tehnično dokumentacijo, iz katere bo razvidno kakšna dela želite, da izvedemo za Vas. Na podlagi tega Vam bomo hitro izdelali predračun in se dogovorili za izvedbo del.


Kot ste verjetno že ugotovili je vse te informacije malce težje posredovati preko telefona, zato nam jih posredujte po elektronski pošti ali po faksu. Še raje pa imamo, da se oglasite v naši pisarni z omenjenimi dokumenti in zelo želen podatek vam bomo veliko hitreje pripravili. V kolikor pa se vam z pridobivanjem vrednosti del zelo mudi oz. potrebujete ceno le za eno fazo del si lahko grobo kalkulacijo izdelate s pomočjo informativnega cenika sekcije gradbincev OZS.